Stockholm – Ulf Sandström

Dipl. HypnobirthingInstruktör

Att du är intresserad av detta glädjer mig. Jag var med och grundade den här föreningen, och har under många år haft fördelen att få uppleva hur kraftfullt hypnos och själv-hypnos är som mental träning för alla människor, både för att lösa upp begränsande tankar och för att nå drömmål enklare än vad du kanske tror är möjligt.

Hypnobirthing kombinerar hypnosens kraftfulla verktyg med gedigna kunskaper om naturligt födande – kan det bli bättre?

Jag har två fantastiska barn. Jag önskar att vi hade kunnat hypnobirthing när jag ser tillbaka. Jag är certifierad av Katharine Graves. Utöver detta arbetar jag som Hypnosterapeut och Mental Tränare, NLP-Practitioner och Trauma Tapper, Havening instruktör samt är Master Trainer i International Hypnotists Guild.

 

Hemsida: www.mafantastisktbra.nu
Mail: ulf.sandstrom@hypnobirthingsweden.se
Telefon: 0704-888418

 

ansvarsforsakring-logov2