Sophia Bohman

Min egen erfarenhet och passion för Hypnobirthing ledde mig till att utbilda mig till Hypnobirthing instruktör. Jag är certifierad av Katharine Graves och medlem i the Hypnobirthing Association i England.

Jag och min partner gick Katharine Graves Hypnobirthing kurs i London innan födseln av vår son Leo. Jag hade svårt att handskas med mina rädslor inför den kommande förlossningen. Allt jag visste om att föda barn var vad jag hade sett på TV och de skräckhistorier jag hade hört, så alltså inte en vacker bild. Att man kunde föda barn på ett lugnt och fridfullt sätt trodde jag inte var möjligt.

Hypnobirthing ändrade min och min partners syn på födsel totalt. Kursen gav oss kunskap om födelseprocessen och vad man kan göra för att underlätta kroppens arbete under förlossningen. Den gav oss också styrka att tro och lita på den naturliga processen.

Vår son föddes lugnt och fridfullt i April 2011.

 

Hypnobirthing programmet är logiskt och enkelt och det ger er all kunskap ni behöver för att förbereda er inför födsel av er barn.  Jag ser fram emot att dela med mig av den här kunskapen till dig och din partner!

 

 

Jag håller kurser i London och i Helsingborg.

För mer information om Hypnobirthing och mina kurser gå till: www.naturalbirthmamas.com

 

Nästa kurs i Helsingborg: 1-2 Juni 2013  

Gå till www.naturalbirthmamas.com, eller maila sophia@naturalbirthmamas.com för att boka din plats!

 

Natural Birth Mamas logo Natural Birth Mamas

Sophia Bohman DipHb, MhBA

Hemsida: www.naturalbirthmamas.com

Email: sophia@naturalbirthmamas.com

Telefon: +44 7876 798881

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *