Stockholm – Ulf Sandström

Dipl. HypnobirthingInstruktör

Jag har under många år haft fördelen att få uppleva hur kraftfullt hypnos och självhypnos är som mental träning för alla människor, både för att lösa upp begränsande tankar och för att nå drömmål enklare än vad du kanske tror är möjligt.

Hypnobirthing kombinerar hypnosens kraftfulla verktyg med gedigna kunskaper om naturligt födande – kan det bli bättre?

Jag har två fantastiska barn i åldrarna 8 & 11. Jag önskar att vi hade kunnat hypnobirthing när jag ser tillbaka. Jag är certifierad av Katharine Graves. Utöver detta arbetar jag som Hypnosterapeut och Mental Coach, NLP-Practitioner och Trauma Tapper samt Master Trainer i International Hypnotists Guild.

 

Hemsida: www.mafantastisktbra.nu
Mail: ulf.sandstrom@hypnobirthingsweden.se
Telefon: 0704-888418

 

ansvarsforsakring-logov2